COPD Oefengroep

Bij Fitwell bieden wij gespecialiseerde begeleiding bij COPD in de vorm van een oefengroep. Deze groepen zijn twee keer per week, met een duur van 1 uur.

Voor wie?

De groep is speciaal voor mensen met de diagnose (pre) COPD. De mensen waarmee u in de groep oefent, snappen precies wat u doormaakt. Dit leidt tot ondersteuning binnen het proces en (soms) tot een hechte band onderling. 

Wat moet u zich voorstellen?

U wordt begeleid door onze long/COPD gespecialiseerde fysiotherapeut. Hij zorgt ervoor dat de oefeningen die u doet bij u en uw aandoening passen. Samen bespreekt u de voortgang en is er altijd de mogelijkheid om te vragen naar informatie/advies. Tijdens uw oefenproces zal de therapeut u nauwlettend in de gaten houden en de oefeningen aanpassen waar nodig.

Wat moet u doen?

Bij interesse kunt u altijd bellen of kom even langs. U start met een 1 op 1 intakegesprek waarbij de therapeut kennis met u maakt en persoonlijke doelen met u op kan stellen. De eerste keer zal de therapeut bekijken welke oefeningen passend zijn bij uw hulpvraag en zal u kennis maken met de andere. Neem voor de eerste keer een verwijzing van de specialist mee (als deze in bezit is), een handdoek en een geldig identiteitsbewijs.

Twee keer per week
Begeleiding door long/COPD fysiotherapeut
Één-op-één intakegesprek
Ontspannen en prettige sfeer
Trainen in ons nieuwe centrum