Personal Training

Personal training is het professioneel, individueel en intensief begeleiden van cliënten. Het verbeteren of handhaven van de lichamelijke fitheid en gezondheid. Dit houdt in dat er, een op een of in klein groepsverband, training gegeven wordt om zo de vastomlijnde doelen te bereiken. Deze doelen kunnen zijn: Krachttoename, Verbeteren van de algehele conditie, Sportspecifieke Training, Lenigheid verhogen, Lichaamshouding verbeteren, Sportprestaties verbeteren, Stress management, Gewichtsbeheersing, Figuur verbeteren, Voedingsadvies en Medische fitness.

U start met een uitgebreide intake met uw personal trainer waarin u samen uw trainingsdoelen bespreekt en vastlegt, rekening houdend met uw leeftijd en conditie. Er wordt een persoonlijk programma opgesteld dat op basis van training, rust en eventueel voedingsadvies het snelst de gewenste doelstelling(en) behaalt.
Dit kan in het geval van medische fitness in samenspraak met uw therapeut of arts gebeuren. Uw personal trainer begeleidt u hierin van A tot Z op een persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze.

Één-op-één training
10-rittenkaart voor € 250,-
Deskundig voedingsadvies
Persoonlijke begeleiding
Ontspannen en prettige sfeer
Trainen in ons nieuwe centrum