Medische Fitness

Wat is medische fitness?

Medische fitness kan een onderdeel zijn van revalidatieprogramma’s. Revalidatie na bijvoorbeeld knie- of heupoperaties, bij blessures, luchtwegproblemen of in aansluiting op een hartrevalidatieprogramma. Medische fitness is ook gericht op andere spier- en gewrichtsklachten, reumatische klachten en/of klachten na een ongeval. Maar u kunt ook denken aan problemen met overgewicht, het verbeteren van uw algehele conditie of een combinatie van.

GTC Fitwell biedt u medische fitness aan als onderdeel van uw behandeling, waarbij u specifieke begeleiding krijgt van een van onze specialisten. Het trainingsprogramma is speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Medische fitness vindt plaats op afspraak. Liever zonder afspraak? Vrije fitness is een mogelijkheid als vervolg op uw revalidatieprogramma. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of even langs komen. Uw zorgverzekeraar zal deze medische trainingen geheel of gedeeltelijk vergoeden. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.