Ontmoet ons team

Ontmoet het team van Fitwell – waar passie voor gezondheid en welzijn samenkomen. Ons team van deskundige therapeuten staat klaar om u op maat gemaakte zorg te bieden, terwijl onze fitnessprofessionals u begeleiden bij het bereiken van uw persoonlijke doelen.

Janine Floor

Jetty Westerdijk – Fokkema

Jetty Westerdijk - Fokkema

Rachel Haegmans

Rachel Haegmans

Jorrit van Laar

Jorrit van Laar

Mikey Poppe

Fer Emmink

Personal trainer | Fitness trainer
Fer is een ervaren fitnesstrainer, met al meer als 30 jaar ervaring in het vak. Na jarenlang drogist geweest te zijn, bezit Fer ook kennis op het medische vlak. Fer heeft in jaar 2000 ook de HBO studie psychotherapie afgerond, waardoor hij in staat is om mensen op natuurlijke en positieve wijze te motiveren. Sinds half juni 2023 werkt Fer bij Fitwell en is het aanspreekpunt in de oefenzaal. Met zijn rugzak aan ervaring is hij een aanwinst voor jong en oud. Fer heeft altijd van jongs af aan liefde gehad voor fitness en krachtsport. Fer vindt het erg leuk om samen aan doelen te werken en deze te behalen. 

“Sporten is investeren in een gezondere toekomst”, aldus Fer.

Fer Emmink

Milou Visser – Hubers

Fysiotherapeute | ZwangerFit & MamaFit | Dryneedling | BIG: 89923212404
Milou heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht in 2017 succesvol afgerond. In 2019 heeft zij de opleiding tot Zwangerfit fysiotherapeut gevolgd. Milou geeft binnen de praktijk de ZwangerFit en MamaFit cursussen. Daarnaast heeft ze diverse cursussen gevolgd waaronder medical taping, postpartum problematiek en de cursus Dryneedling. Als je aan Milou vraagt wat haar passie is: mensen met aandacht te laten herstellen van ziekten en/of blessures. Zodat u, uw dagelijkse activiteiten als werk en/of sporten weer kunt uitvoeren. Verdiepen in uw klacht en luisteren naar uw persoonlijke wensen ten aanzien van uw hulpvraag staan bij mij in de behandeling altijd centraal!

Milou Visser - Hubers

VACATURE OPEN VOOR EEN FYSIOTHERAPEUT

Fysiotherapeut

Een klein hecht team | Samenwerken | Samen lunchen | Flexibiliteit gecombineerd met stabiliteit | Mogelijkheden om verder te studeren. Spreken deze jou aan? Dan zoeken wij jou🫵 Gezondheids- en Trainingscentrum Fitwell is al 40 jaar een begrip in Hilversum, sinds 2023 gaat er nieuwe frisse wind door het bedrijf en zijn we constant opzoek naar vernieuwing, maar ook stabiliteit!

Bel of stuur een Whatsappje naar 035-621 52 79 of Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@fitwell.nl t.a.v. Janine Floor.