Fysio- & oefentherapie

Bij lichamelijke stoornissen op persoonsgerichte wijze. Dat kunnen functiestoornissen of blessures zijn die te maken hebben met spieren, pezen, banden of gewrichten. De klachten ontstaan vaak na ziekte, ongelukken, sportblessures, ouderdom of na een operatie. Ook thuiswerken, stress en spanningsklachten kunnen pijnklachten veroorzaken, ook hierin kunnen wij u adviseren en waar nodig een behandeltraject starten.

Fitwell bestaat uit een deskundig team fysiotherapeuten en een oefentherapeut met jaren aan ervaring en meerdere specialisaties. Behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van interventies: massage, (huiswerk)oefeningen, informeren over uw functiestoornis/verwacht beloop en adviseren gericht op uw hulpvraag/belastbaarheid. Onze kracht is dat u niet profiteert van één deskundige, maar allen. De oefentherapie vindt plaats in een behandelkamer of in onze oefenzaal onder deskundige een-op-eenbegeleiding en heeft als doel uw klachten te verminderen, uw lichamelijke beweeglijkheid te verbeteren en uw belastbaarheid te verbeteren/behouden.

Sinds 1 januari 2006 geldt de ”Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie”. U kunt direct met uw klachten naar de fysiotherapeut gaan, zonder dat u een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft gekregen. 

Vergoedingen & verzekeringen

Met ingang van 1 januari 2006 hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, zodat u geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De polis van uw aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar kan eventueel beperkingen geven over het aantal behandelingen of het maximaal te vergoeden bedrag. Indien u voldoende aanvullend bent verzekerd, zal de behandeling geheel worden vergoed. Dit zal dus slechts afhankelijk zijn van het aanvullende pakket waar u bij uw zorgverzekeraar voor gekozen heeft. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut.